Een boekpresentatie organiseren: wat zou jij doen?

Lieve lezers,

Het schrijven van een boek is een proces dat tijd in beslag neemt. Ik ben nu iets meer dan twee jaar bezig, waarvan een half jaar actief met de uitgever. De tijd en energie die ik hierin heb gestoken is onzichtbaar geweest, maar dat gaat veranderen. Nu mijn boek bijna klaar is, ben ik gaan nadenken over de boekpresentatie.


Wat is een geschikte locatie?
  • Een boekpresentatie kan op velen manieren georganiseerd worden. Een filmpje, een online presentatie, een live presentatie en ga zo maar door. Mijn voorkeur gaat uit naar een live presentatie en een filmpje. De grote vraag is: op welke locatie wil ik dit doen?

1. In een lokale boekhandel

  1. 2. Een locatie die aansluit bij het boek
  2. 3. Een afgehuurde locatie
  3. 4. Thuis

Ik ben heel benieuwd welke van bovenstaande locaties jullie voorkeur heeft. Of hebben jullie nog een ander origineel idee?


Fotoshoot, whaaa

Volgende week woensdag heb ik ook een fotoshoot geregeld. Ik moet zeggen dat ik dat best spannend vind. Ik sta niet graag voor de camera, maar voor deze keer heb ik een uitzondering gemaakt. Soms moet je buiten je comfortzone gaan om iets moois te bereiken. Gelukkig is de fotografe iemand die ik ken, dus dat maakt het een stuk gemakkelijker. Zodra de foto's klaar zijn, zal ik deze met jullie delen! Wordt vervolgd dus..


Zoals jullie lezen weer genoeg op mijn 'to-do-list' om mee verder te gaan. Ondertussen ben ik zeker niet gestopt met schrijven. Ik ben bezig met het schrijven van moderne sprookjes en de eerste is al af.

Hebben jullie nog een leuk idee voor een modern sprookje? Inspiratie is altijd welkom!

Veel leesplezier!

Liefs, Malou


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Een boekpresentatie organiseren: wat zou jij doen?

Nog..... 14 dagen!!

22-10-2021 Big News!!

Happy 30th birthday!!

Worden wat je wil...

Een boekpresentatie organiseren: wat zou jij doen?